Onze services

Om uw klantenervaring te verbeteren voorzien wij volgende services

Made To Measure - Made For Me

Made for me is een nieuwe lijn bij Van Laack die de dames de mogelijkheid geeft hun eigen Perfect Look samen te stellen. Met een keuze uit meer dan 200 stoffen kan u enkele zorgvuldig uitgekozen modellen zoals de Alice, Venus, Anna, … naar uw wensen aanpassen. De bloezen kan U een eigen touch geven met contrasten in de kraag en manchetten of met contrasterend garen voor knoop en knoopsgat. Made For Me is geen maatwerk, maar geeft wel de mogelijkheid om deze modellen in standaard of langere uitvoering te kiezen. Vanzelfsprekend helpen onze verkoopsters u graag met het samenstellen van Uw Perfect Look.

Voor de heren hebben we naast de Made for Me, die gebaseerd is op hetzelfde principe als bij de dames ook nog het maatwerk. Bij het Made to Measure gamma gaan we niet alleen voor de perfect look maar ook voor de perfect fit. De stoffen zijn verdeeld in prijsgroepen van 130 euro tot 220 euro. Er worden geen extra’s gerekend. Wij nemen uw maten en kijken samen naar een perfecte afwerking.

Wij helpen u graag verder in onze Van Laack stores te Gent en Kortrijk.

Hadlow@Home

Wij weten dat de stad niet voor iedereen even toegankelijk is, daarom komen wij met plezier naar U toe. Maak gerust een afspraak in uw favoriete filiaal of via het contactformulier onderaan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de details te bespreken.

Atelier

Rijselsestraat 27 KORTRIJK

In het retouche-atelier van Hadlow zorgt een team van professionele retoucheuses dat uw outfit perfect aan uw wensen voldoet.