Eindejaarsfeesten op maat.

De eindejaarsfeesten komen in zicht, het ideale moment om te schitteren in het perfecte hemd of bloes op maat. Wist u dat wij ook smokings- en galahemden op maat aanbieden. Om zonder zorgen te genieten van uw perfecte hemd of bloes raden wij u aan tijdig uw bestelling te plaatsen. Normaal rekenen wij een levertijd van 2 weken, maar het zou jammer zijn dat door onverwachte omstandigheden uw bestelling te laat zou toekomen.

Made for me is een nieuwe lijn bij Van Laack die de dames de mogelijkheid geeft hun eigen Perfect Look samen te stellen. Met een keuze uit meer dan 200 stoffen kan u enkele zorgvuldig uitgekozen modellen zoals de Alice, Venus, Anna, … naar uw wensen aanpassen. De bloezen kan U een eigen touch geven met contrasten in de kraag en manchetten of met contrasterend garen voor knoop en knoopsgat. Made For Me is geen maatwerk, maar geeft wel de mogelijkheid om deze modellen in standaard of langere uitvoering te kiezen. Vanzelfsprekend helpen onze verkoopsters u graag met het samenstellen van Uw Perfect Look.

Voor de heren hebben we naast de Made for Me, die gebaseerd is op hetzelfde principe als bij de dames ook nog het maatwerk. Bij het Made to Measure gamma gaan we niet alleen voor de perfect look maar ook voor de perfect fit. De stoffen zijn verdeeld in prijsgroepen van 130 euro tot 220 euro. Er worden geen extra’s gerekend. Wij nemen uw maten en kijken samen naar een perfecte afwerking.

Wij helpen u graag verder in onze Van Laack stores te Gent en Kortrijk.